Skip to content

Referenciáink


Card image cap

Card image cap

CMS / Céges Bemutatkozó oldal / PHP / MySQL / WordpressKőmunkák Budapesten

Rácz Béla vagyok, 1976-ban sajátítottam el a Kő faragó szakmát Budapesten.

Még ebben az évben Szentendrére kerültem dolgozni, mint kőműves, azóta is ebben a szakmában dolgozom, amit szeretek is csinálni! 1983 óta egyéni vállalkozóként, majd különböző Kft-ben, belül csapattal dolgoztam.

Ennyi év alatt elsajátítottam a köves szakma minden fortélyát.

hagyományos, a ragasztott, kapcsozott, akasztott kövezést.


Egy időbe be dolgoztam a Reneszánsz , és a Laki Kft-nek is. Sok munka került ki a kezeim közül amit felsorolni alíg lehet. Említésre méltó pl. A Makovecz féle Hattyú ház fölső homlokzata. Nagyon sok családi ház gránit , márvány és kő burkolatát csináltam , ahonnan negatív vissza jelzés még soha sem jött. Szeretek vissza nézni és gyönyörködi az el végzett munkáimban. Sokat dolgoztam kint külföldön is , és ha megrendelést kapok ki is megyek szívesen.

 


Card image cap

Card image cap

Card image cap

CMS / Intézményi - Közoktatási oldal / PHP / MySQL / WordpressÚjszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

2017-ben kaptuk a felkérést, hogy a korábbi, nehezen kezelhető, és elavultá vált intézményi weboldalt lecseréljük. A kérés az volt, hogy áttekinthető legyen, könnyen kezelhető, mobil és google barát is, hogy bármilyen eszközön az oldal használható legyen (responzív)


A kérésnek eleget téve, felépítettünk egy WordPress alapú CMS rendszert, melybe az admin felületet testre szabva ésa designt újratervezve könnyen átlátható, kezelhető website-ot adtunk ki a kezünkből

 


Card image cap

Card image cap

Card image cap

Card image cap

CMS / Rádiós és Hírportál / PHP / MySQL / WordpressVidám Csapat Rádió

A rádió tulajdonosa megkeresett bennünket azzal a kéréssel, hogy szeretnének egy olyan weboldalt, ahol központi felületről számukra is könnyen és gyorsan használható admin felülettel ellátott, de egyben kinézetre is, látogató csalogató legyen, némi SEO-val fűszerezve.


A kérésnek eleget téve egy WordPress CMS rendszerre esett a választás, melybe egyedi modulokat fejlesztettünk bele, mint a műsorfüzet kezelő rendszer, mely tartalmazta az admin felületen lévő műsorveztetők rögzítését, illetve a műsorfüzet kitöltését, és a felhasználói oldalon egy átlátható heti műsorrend kiírást, mely követi az idő múlását.

A másik amit kértek, hogy tartalmazzon egy recept kezelő, receptbeküldő részt is a hírportál, így bele fejlesztettünk egy egyedi plugint, ami mind admin szinten kitölthető, mind pedig űrlapon keresztül a felhasználók részéről.